Tweedehands een auto kopen

Wat komt er kijken bij tweedehands een auto kopen? Eigenlijk best nogal wat. Tenminste als je plezier wilt hebben van je aankoop en jezelf de ellende van het kopen van een slechte auto wilt besparen.

Ontdek hier wat er zoal komt kijken bij tweedehands een auto kopen en waar je zeer zeker op moet letten.

Doordacht een tweedehandsauto kopen en veel waar voor je geld krijgen

Een tweedehandsauto kopen kan in een oogwenk gebeurt zijn. Want een auto die je aanstaat heb je zo gevonden. Maar is dat wel de beste auto die je had kunnen kopen voor je geld?
Lees verder

Hoe koop ik een tweedehands auto?

Hoe doe je dat eigenlijk, een tweedehands auto kopen? Wat zijn bijvoorbeeld absoluut dingen waar je aan moet denken bij het kopen van een auto?
Lees verder

Slim een auto kopen die goedkoop en goed is

Een auto kopen die goedkoop en goed is. Het zal zeker je doel zijn als je budget voor een auto niet riant is. Maar hoe vind je zo'n auto?
Lees verder

Een tweedehands auto kopen van een particulier

Een manier om in het bezit te komen van een auto is een tweedehands auto kopen van een particulier. Een manier die vooral prijstechnisch interessant is.
Lees verder

De Nr1 tip bij het kopen van een auto die veel ergernis bespaart

Als je googlet op tips voor bij het kopen van een tweedehands auto, dan vind je al snel tips die bruikbaar zijn. Vaak ontbreekt er echter een hele belangrijke.
Lees verder

Hoe je betrouwbaar een tweedehands auto kopen kan

Als je een auto tweedehands kopen overweegt, dan staat mogelijk op het verlanglijstje dat hij betrouwbaar moet zijn. Wat overigens geen onmogelijke wens is.
Lees verder

Is privé een auto leasen verstandig en goedkoper dan kopen?

Privé een auto leasen lijkt steeds meer in zwang te raken. Iets dat wellicht als reden heeft dat je met leasen precies weet wat een auto je per maand kost. Maar gemak kost geld, altijd.
Lees verder

Onderhandelen over de prijs van een auto met en zonder inruil

Onderhandelen over de prijs van een auto vindt niet iedereen even makkelijk. Toch is onderhandelen over de prijs heel normaal, en minder moeilijk dan je denkt.
Lees verder

Goedkoop een tweedehands auto kopen en rijden

Hoe kom je aan een goedkope tweedehands auto? Op zich is dat niet heel moeilijk. Je zoekt op Marktplaats naar de goedkoopste auto en gaat deze auto kopen. Maar...
Lees verder

Hoe ga je een tweedehands auto naar huis rijden?

Een tweedehands auto kopen, betekent bijna automatisch ook dat je zelf 'm naar huis moet rijden. En dat voelt soms best een beetje als een spannend avontuur.
Lees verder

Wat je over een tweedehands auto kopen tot 500 Euro moet weten

Een tweedehands auto kopen tot 500 Euro, die goed rijdt en APK heeft. Kan dat? Ja, als je wat anders naar te koop staande tweedehands auto's leert kijken.
Lees verder

Hoe pak je een auto kopen tot 5000 Euro goed aan?

Een auto kopen tot 5000 Euro, is voor menig autokoper spannend. Het moet namelijk mogelijk zijn om een goede auto te krijgen voor dat geld. Maar geldt dat ook voor jou?
Lees verder

Een goedkope tweedehands auto kopen: 14 tips

Soms is een goedkope tweedehands auto gewoon goed genoeg. In 14 tips wordt besproken hoe je een zo goed mogelijke auto koopt voor zo weinig mogelijk geld.
Lees verder

10 redenen waarom je een auto tweedehands zou moeten kopen

Een nieuwe auto is een slechte investering. Want na enkele jaren is hij vaak zomaar al de helft van zijn waarde verloren. Alvast een reden om geen nieuwe auto te kopen.
Lees verder

Hoe weet ik of een auto schade heeft gehad?

Een auto die ooit ernstige schade heeft gehad, koop je uiteraard liever niet. Maar hoe weet je of een auto ooit schade heeft gehad?
Lees verder

Tweedehands een auto kopen op afbetaling: Doen of juist niet doen?

Ook een tweedehands auto kost vaak een lieve duit. Een auto kopen op afbetaling is dan ook verleidelijk. Zo kun je in ieder geval direct beschikken over de auto.
Lees verder

Je eerste auto kopen: 5 tips voor het meeste rijplezier

Je eerste auto kopen is spannend. Want wat staat je te wachten? Wat moet je allemaal regelen? Hoe verzeker je je eerste auto? En wat kun je het beste kopen?
Lees verder

Een tweedehands auto kopen in Duitsland: Waarom zou je dat doen?

In Nederland staan voldoende auto's te koop. Waarom kiest menig autokoper er dan toch voor om een tweedehands auto te kopen in Duitsland?
Lees verder

Wanneer wordt het tijd om een andere auto te kopen?

Een andere auto kopen of toch nog even niet. Een lastig dilemma soms. Want ook al heb je een oude auto en mankeert er wat aan, je weet wel wat je hebt. En dat is prettig.
Lees verder

3 nadelen van een auto tweedehands kopen

Een auto tweedehands kopen is aanzienlijk goedkoper dan een vergelijkbare auto nieuw kopen. Maar een tweedehands auto kopen kent ook niet te onderschatten nadelen.
Lees verder

5 tips om een betere tweedehands auto te kopen voor minder geld

Ook een tweedehands auto is vaak niet goedkoop. En dan wil je tenminste wel zo veel mogelijk waar voor je geld. Deze 5 tips gaan je helpen.
Lees verder

Als ZZP-er een leaseauto rijden of toch maar een auto kopen?

ZZP-er zijn en leaseauto rijden. Dat is kiezen voor gemak en niet hoeven te investeren in een auto. Maar het is wel duur. Dan toch maar gewoon een auto kopen?
Lees verder

Hoeveel kilometer gaat de benzine motor van een auto mee?

Hoeveel kilometer gaat de motor van een benzineauto mee? Eigenlijk is daar geen sluitend antwoord op te geven. Wel is een redelijke inschatting maken mogelijk.
Lees verder

Welke garantie heb je op een tweedehands auto?

Vooral wanneer je veel geld hebt uitgegeven aan een tweedehands auto, dan is garantie op een tweedehands auto fijn. Welke garantie heb je en heb je er wat aan?
Lees verder

5 manieren om een tweedehands auto te kopen

Een tweedehands auto kopen. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kan doen. Maar welke manier is het beste. We bekijken er 5.
Lees verder

De 3 grootste voordelen van een auto tweedehands kopen

Wat kun je het beste kopen, een tweedehands auto of een nieuwe? Eén ding staat vast. En dat is dat je met een tweedehands auto doorgaans goedkoper uit bent.
Lees verder

3 voordelen van het kopen van een tweedehands auto bij een dealer

Het kopen van een tweedehands auto bij een autodealer heeft zijn voordelen. Zo is de autodealer bijvoorbeeld het betrouwbaarste adres om een auto te kopen.
Lees verder

Waarom een proefrit maken en wat ontdek je ermee aan een auto

Voordat je een auto gaat kopen, moet je er een proefrit mee maken. Doe je dat niet, dan is dat niet erg slim volgens de deskundigen. Maar waarom moet je eigenlijk een proefrit maken?
Lees verder

Een auto kopen in het buitenland: Hoe doe je dat?

Een auto kopen in het buitenland. Veel autokopers lijkt het maar een ingewikkeld iets. Echter, wanneer je het kopen van een auto in het buitenland op de juiste manier aanpakt, kun je een hoop geld besparen op de aankoop van een auto.
Lees verder

Een auto ergens in het buitenland kopen en zelf naar huis rijden

Je hebt een auto gevonden in België, Duitsland, Zwitserland of Italië. De auto bevalt je en je zou deze auto best graag willen kopen. Maar hoe krijg je die auto thuis?
Lees verder

Een kapotte auto gekocht: Wat nu?

Je zult de pech maar hebben dat blijkt dat je een kapotte auto gekocht hebt. Wat ga je dan nu doen? Uiteraard ben je teleurgesteld. En mogelijk wil je de verkoper het liefst vertellen wat je van hem en de rommel die hij verkoopt vindt.
Lees verder

Goedkoop een auto kopen: Hoe doe je dat?

Niet iedereen staat er zo bij stil dat goedkoop een auto kopen soms een heel slim idee kan zijn. Want met het rijden in een goedkope auto, kan je heel veel geld overhouden voor andere leuke dingen. Of kun je toch een auto rijden, terwijl dat anders misschien niet had gekund.
Lees verder

Een tweedehands auto kopen: 5 tips voor de beste deal

Een tweedehands auto kopen doe je niet elke dag. Een paar tips die helpen zoveel mogelijk waar voor je geld te krijgen, komen meestal dan ook goed van pas.
Lees verder

Een tweedehands auto kopen: waarop letten

Als je een tweedehands auto gaat kopen, dan zijn er absoluut dingen waar je goed op moet letten. Zeker wanneer je een auto van een particulier koopt. Want koop je bij een autobedrijf, dan is er altijd nog sprake van verkoop aan consumenten.
Lees verder

Een auto kopen zonder garantie: Is dat slim?

Als je een auto gaat kopen bij een autobedrijf dan krijg je, boven een bepaald aankoopbedrag, garantie. Soms kun je diezelfde auto ook kopen zonder garantie. Doen of niet doen?
Lees verder

Een auto kopen tot 2000 Euro

Een auto die je koopt voor rond de 2000 Euro, is doorgaans ouder dan 10 jaar of van een merk dat om verschillende redenen niet erg populair is onder autokopers.
Lees verder

Een auto kopen zonder rijbewijs, kan dat?

Een auto kopen zonder rijbewijs kan. Maar uiteraard mag je er niet zelf mee rijden. Dat maakt onder andere het maken van een proefrit erg lastig. Maar dat is nog niet alles.
Lees verder

Een auto met een defecte motor kopen

Zou je wel een auto moeten willen kopen waarvan de motor defect is? Of het antwoord op deze vraag ja of nee is, hangt vooral af van of het merk en type auto het de moeite waard maakt. En uiteraard hoe interessant de prijs daardoor wordt.
Lees verder

Particulier een tweedehands auto leasen, hoe slim is dat?

Particulier een auto leasen. Het kan tegenwoordig. Zelfs een tweedehands auto leasen is mogelijk. Dat zou leasen wel eens heel betaalbaar kunnen maken. Maar is het werkelijk allemaal goud wat er blinkt?
Lees verder

Waarop letten bij de aankoop van een auto

Er zijn veel dingen waarop je moet letten bij de aankoop van een auto. Bijvoorbeeld: hoe goed is de auto die ik ga kopen eigenlijk nog. Een heel belangrijk ding, maar zeker niet het enige ding.
Lees verder

Een goedkope tweedehands auto kan best een prima keuze zijn

Een goedkope tweedehands auto hoeft absoluut geen slechte keuze te zijn. In sommige gevallen is het zelfs de beste keuze die je maar had kunnen maken.
Lees verder

Een ex lease auto kopen een goed plan?

Een ex lease auto kopen is misschien niet het eerste wat in je opkomt wanneer je van plan bent een andere auto te gaan kopen. Maar wat zijn de voordelen van het kopen van een ex lease auto? En welke risico's zijn er aan verbonden?
Lees verder

Een auto kopen met een hoge kilometerstand

Doorgaans wordt de waarde van een auto bepaald op basis van bouwjaar en kilometerstand. Dit betekent simpelweg dat: hoe hoger de kilometerstand, hoe minder de auto waard is. Iets wat een interessant gegeven kan zijn wanneer je een andere auto wilt kopen, maar er niet teveel geld aan wilt uitgeven.
Lees verder

Waardoor wordt de waarde van een tweedehands auto bepaald?

De waarde van een tweedehands auto bepalen valt soms niet mee. Want wanneer we bijvoorbeeld op Marktplaats kijken, dan komen we veel dezelfde auto's tegen, maar ze dragen allemaal een ander prijskaartje.
Lees verder

Een auto kopen zonder APK

Is een auto kopen zonder APK wel zo verstandig om te doen? En waar moet je aan denken als je een auto gaat kopen waarvan de APK verlopen is?
Lees verder

3 tips voor bij het kopen van een tweedehands auto

Wat tips voor bij het kopen van een tweedehands auto, kan goed van pas komen. Want het tweedehands wonder der techniek dat auto heet, is voor velen één groot mysterie.
Lees verder

Zo vind je de voor jou perfecte zuinige tweedehands auto

Met de huidige brandstofprijzen gaat steeds vaker de voorkeur uit naar een zuinige tweedehands auto. Een kleine auto met een laag gewicht en een kleine motor qua cilinderinhoud.
Lees verder

Het kopen van een auto tot 1000 Euro

Om diverse redenen kun je geen zin hebben om meer dan 1000 Euro voor een auto uit te geven. En dat hoeft ook niet, want tot 1000 Euro kun je best een leuke auto kopen waar je nog wel even mee vooruit kunt.
Lees verder

Slim kiezen en kopen van een gebruikte auto

Je hoeft maar even te kijken op internet en je kunt al een hele behoorlijke inschatting maken over het aantal auto's die er te koop zijn. Dit bied je de uitgelezen mogelijkheid een gebruikte auto slim te kiezen en te kopen.
Lees verder

Een tweedehands auto kopen bij een autohandelaar

Er zijn vele spookverhalen bekend over een tweedehands auto kopen bij een handelaar. En inderdaad kan het wel eens voorkomen dat je bij een dergelijk autobedrijf een behoorlijke kat in de zak kunt kopen.
Lees verder

Een tweedehands auto kopen bij een garage of dealer

Mensen die zelf niet zoveel verstand van auto's hebben, of gewoon zeker willen weten dat ze een goede auto kopen, gaan vaak naar een garage of een merk dealer als het tijd wordt voor een andere auto.
Lees verder