Je auto verkopen

zelf je auto tweedehands verkopen

Je auto verkopen vraagt ook vaak nog even je aandacht, zodra je besloten hebt een andere auto te gaan kopen. Soms kost je oude auto verkopen wat moeite. Maar met de juiste tips en voorbereidingen lukt zelf je auto verkopen vaak uitstekend en ook nog voor een goede prijs.

Andere mogelijkheden om snel je auto te verkopen zijn: inruilen op een andere auto, de auto aan een handelaar of garage verkopen, of aan een opkoper. In tal van artikelen kun je lezen hoe je een auto verkopen het best kunt aanpakken.

9 tips die de waarde van je auto verhogen bij verkoop

De waarde van een auto kan bij verkoop behoorlijk varieren. Echter, zelf wat dingen aan je auto doen, kan de verkoopwaarde al snel honderden Euro's laten stijgen.
Lees verder

9 tips om jouw auto snel particulier te verkopen

Een auto verkoop je uiteraard het liefst snel en voor zoveel mogelijk geld. Wat absoluut kan. Als je wat tijd en energie steekt in het verkopen van je auto.
Lees verder

Een tweedehands auto verkopen: 5 tips voor een snelle verkoop

Als jij jouw tweedehands auto gaat verkopen, dan wil je 'm het liefst snel verkopen en voor een goede prijs. Hier 5 tips de je helpen dat voor elkaar te krijgen.
Lees verder

Wat heb ik nodig om mijn auto te verkopen?

Wat je nodig hebt om je auto te verkopen is niet echt heel veel. Je auto uiteraard en de papieren die bij je auto horen. Goede foto's van je auto kunnen ook van pas komen.
Lees verder

4 manieren om je auto snel te verkopen

Wanneer je bijvoorbeeld een andere auto hebt gekocht, dan wil je uiteraard het liefst zo snel mogelijk van je oude auto af. En wat is dan de manier om je auto snel te verkopen?
Lees verder

Goed onderhandelen over de verkoopprijs van je auto

Onderhandelen over de verkoopprijs van een auto is geen exacte wetenschap. Onderhandelen is zelfs geen talent. Onderhandelen is niets anders dan een vaardigheid die je meester wordt door het gewoon te doen.
Lees verder

Hoe verkoop ik mijn auto aan een particulier?

De verkoop van je auto aan een particulier is op zich niet heel ingewikkeld. Het enige dat je er eigenlijk voor nodig hebt is een advertentie op internet en een beetje tijd om potentiële kopers te ontvangen.
Lees verder

Hoe wordt de inruilwaarde van mijn auto bepaald?

De inruilwaarde is een belangrijk getalletje wanneer je je auto wilt inruilen. Maar hoe wordt de inruilwaarde van een auto eigenlijk bepaald?
Lees verder

Je auto met een defect verkopen

Je auto met een defect verkopen. Gaat je dat lukken? Of dat inderdaad gaat lukken hangt uiteraard vooral af van wat er precies defect is aan de auto. Maar belangrijk is tevens of de auto de reparatie nog waard is.
Lees verder

Je tweedehands auto verkopen voor de juiste prijs

Hoe zorg je ervoor dat je je tweedehands auto kunt verkopen voor de juiste prijs? Een vraag die je jezelf wel eens zou kunnen stellen wanneer je van plan bent je auto als tweedehands te koop te zetten.
Lees verder

Je auto naar de sloop brengen: hoe werkt dat eigenlijk?

Soms is het beste besluit om je auto maar gewoon naar de sloop te brengen. Maar hoe doe je dat? Bij wie moet je wezen? En waar moet je op letten als je je auto naar de sloop brengt?
Lees verder

Een auto verkopen zonder APK voor een acceptabele prijs

Het kan ons allemaal gebeuren. De mededeling krijgen dat je auto niet APK goedgekeurd wordt en dat reparatiekosten hoog zijn. Wat ga je dan doen? De auto toch laten repareren of de auto zonder APK verkopen.
Lees verder

Snel je auto verkopen

De wens om snel een auto te verkopen heeft iedereen wel die zijn of haar auto te koop heeft staan. En vaak gaat een auto verkopen ook best snel. Zeker wanneer de auto voor de koper veel waar voor zijn geld biedt.
Lees verder

Je oude auto inruilen of zelf verkopen

Als mensen hun oog hebben laten vallen op een nieuwe auto, dan ruilen ze vaak hun oude auto in. Maar wist je dat zelf verkopen je veel meer oplevert?
Lees verder

Wat is je auto nog waard?

Zodra er wordt nagedacht over een andere auto, dan rijst doorgaans vanzelf de vraag: Wat is mijn auto nog waard?
Lees verder

Een auto zelf verkopen via een advertentie

Je auto zelf verkopen doe je tegenwoordig het makkelijkst doormiddel van het plaatsen van een advertentie op bijvoorbeeld Marktplaats.nl. Door het grote bereik en de populariteit van deze website komt je auto onder de aandacht van vele potentieel geïnteresseerden. Wat het zelf verkopen van je auto een stuk eenvoudiger maakt.
Lees verder

Je auto klaarmaken voor de verkoop

Door je auto goed klaar te maken voor de verkoop, zal de auto niet alleen beter verkopen maar zal de auto tevens meer opbrengen.
Lees verder