Categorie: Een auto tweedehands verkopen

Je auto verkopen vraagt ook vaak nog even je aandacht zodra je besloten hebt een andere auto te gaan kopen. Soms kost je oude auto verkopen wat moeite. Maar met de juiste tips en voorbereidingen lukt zelf je auto verkopen vaak uitstekend. Bovendien krijg je op deze manier doorgaans het meeste geld terug voor je oude auto.

Je auto zelf snel verkopen voor een goede prijs in 9 stappen

Je huidige auto snel verkopen. Dat is doorgaans wat je wil als je een andere auto koopt. Snel en je auto voor een goede prijs verkopen kan als je hem zelf verkoopt.

Bekijk artikel

9 tips die de waarde van je auto verhogen bij verkoop

De waarde van een auto kan bij verkoop behoorlijk varieren. Echter, zelf wat dingen aan je auto doen, kan de verkoopwaarde al snel honderden Euro's laten stijgen.

Bekijk artikel

Een tweedehands auto verkopen: 5 tips voor een snelle verkoop

Als jij jouw tweedehands auto gaat verkopen, dan wil je 'm het liefst snel verkopen en voor een goede prijs. Hier 5 tips de je helpen dat voor elkaar te krijgen.

Bekijk artikel

Wat heb ik nodig om mijn auto te verkopen?

Wat je nodig hebt om je auto te verkopen is niet echt heel veel. Je auto uiteraard en de papieren die bij je auto horen. Goede foto's van je auto kunnen ook van pas komen.

Bekijk artikel

Goed onderhandelen over de verkoopprijs van je auto

Onderhandelen over de verkoopprijs van een auto is geen exacte wetenschap. Onderhandelen is zelfs geen talent. Onderhandelen is niets anders dan een vaardigheid die je meester wordt door het gewoon te doen.

Bekijk artikel

Hoe verkoop ik mijn auto aan een particulier?

De verkoop van je auto aan een particulier is op zich niet heel ingewikkeld. Het enige dat je er eigenlijk voor nodig hebt is een advertentie op internet en een beetje tijd om potentiële kopers te ontvangen.

Bekijk artikel

Hoe wordt de inruilwaarde van mijn auto bepaald?

De inruilwaarde is een belangrijk getalletje wanneer je je auto wilt inruilen. Maar hoe wordt de inruilwaarde van een auto eigenlijk bepaald?

Bekijk artikel

Je auto met een defect verkopen

Je auto met een defect verkopen. Gaat je dat lukken? Of dat inderdaad gaat lukken hangt uiteraard vooral af van wat er precies defect is aan de auto. Maar belangrijk is tevens of de auto de reparatie nog waard is.

Bekijk artikel

Je tweedehands auto verkopen voor de juiste prijs

Hoe zorg je ervoor dat je je tweedehands auto kunt verkopen voor de juiste prijs? Een vraag die je jezelf wel eens zou kunnen stellen wanneer je van plan bent je auto als tweedehands te koop te zetten.

Bekijk artikel

Je auto naar de sloop brengen: hoe werkt dat eigenlijk?

Soms is het beste besluit om je auto maar gewoon naar de sloop te brengen. Maar hoe doe je dat? Bij wie moet je wezen? En waar moet je op letten als je je auto naar de sloop brengt?

Bekijk artikel

Een auto verkopen zonder APK voor een acceptabele prijs

Het kan ons allemaal gebeuren. De mededeling krijgen dat je auto niet APK goedgekeurd wordt en dat reparatiekosten hoog zijn. Wat ga je dan doen? De auto toch laten repareren of de auto zonder APK verkopen.

Bekijk artikel

Je oude auto inruilen of zelf verkopen

Als mensen hun oog hebben laten vallen op een nieuwe auto, dan ruilen ze vaak hun oude auto in. Maar wist je dat zelf verkopen je veel meer oplevert?

Bekijk artikel

Wat is je auto nog waard?

Zodra er wordt nagedacht over een andere auto, dan rijst doorgaans vanzelf de vraag: Wat is mijn auto nog waard?

Bekijk artikel

Een auto zelf verkopen via een advertentie

Je auto zelf verkopen doe je tegenwoordig het makkelijkst doormiddel van het plaatsen van een advertentie op bijvoorbeeld Marktplaats.nl. Door het grote bereik en de populariteit van deze website komt je auto onder de aandacht van vele potentieel geïnteresseerden. Wat het zelf verkopen van je auto een stuk eenvoudiger maakt.

Bekijk artikel

Je auto klaarmaken voor de verkoop

Door je auto goed klaar te maken voor de verkoop, zal de auto niet alleen beter verkopen maar zal de auto tevens meer opbrengen.

Bekijk artikel

Over mij

Dat een auto de slechtste investering is die je kan doen, is zo'n beetje het eerste wat ik leerde over auto's.

Daarom koop ik nog altijd alleen een auto die ik direct van eigen geld kan betalen.

Inmiddels rijd ik 3 decenia rond in tweedehands auto's. En was de duurste voor dagelijks gebruik €6500 en de oudste 30 jaar.

De ervaring die ik in al die tijd met tweedehands auto's heb opgedaan, deel ik graag met je op deze website.

Meest gelezen